Kínai wok-készítő mesterek műhelytitkai
Less be a kínai mesterek műhelyébe
A kézzel kalapált wokok története több ezer éves.
Az, hogy ez wok kézzel készített, nem csak divatos szlogen. A kézi kalapálás megváltoztatja a fém szerkezetét, nagyobb szilárdságot és tartósságot biztosítva, mint a gyárilag géppel előállított wokok esetében..
A kalapácsütések által hagyott enyhe bemélyedések, egyenetlenségek lehetővé teszik, hogy főzés közben az ételeket feltoljuk a serpenyő szélére a nélkül, hogy azok visszacsúsznának, míg középen tovább folytathatjuk a sütést.
(A géppel nyomott wokokat úgy készítik, hogy kivágnak egy kör alakú, vékony szénacél darabot, és géppel préselik egy formába. Így a felületük teljesen sima, ami megnehezíti a megfelelő stir-fry étel készítést)
Érdekel a wok készítése? Less be a titokzatos kínai mesterek műhelyébe, hogy hogyan készítik a Mammafong wokokat.
Ismerd meg az autentikus, kézzel kalapált szénacél wokjainkat Guangdong wokmestereitől
-
Beavatott (azonnal használható) kézzel kalapált lapos aljú 35 cm-es wok serpenyő
29,990 Ft -
Tradicionális kézzel kalapált lapos aljú 35 cm-es wok serpenyő
24,990 Ft -
Starter kit: Beavatott gömbölyű aljú 35 cm-es wok serpenyő keverőlapáttal és bambuszkefével
39,990 Ft -
Beavatott gömbölyű aljú 35 cm-es wok serpenyő
29,990 Ft