A nagy wok szakácskönyv
4,500 Ft
Fortélyok és receptek a kínai ételek otthoni elkészítéséhez
– Legyen ez az első wokos szakácskönyved!
– Személyes tapasztalat alapján ajánljuk
– A wok kiválasztásának, beavatásának és ápolásának fortélyai
– Képes útmutatók a batyu, a tojástekercs és a vuntun hajtogatásához
– Érdekes történetek az olyan ételek eredetéről és amerikai újjászületéséről, mint a tojásleves és a szerencsesüti
– Címkék a receptekhez, hogy könnyebben választhassunk, ha kevés az időnk (30 percen belül) vagy a pénzünk Gazdaságos)
– Tippek, hogyan helyettesítsük az alapanyagokat, spóroljunk időt, tegyük egészségesebbé vagy csípősebbé az ételt
Sokan kérdeztétek tőlünk, hogy milyen wokos szakácskönyvet ajánlunk azoknak, akik most vágnának bele a wokozásba. Természetesen azt, amelyikből a saját példányunk már gyűrött, szójaszósztól és tamarindkrémtől foltos, csiliszósztól piros és olajtól pettyes! Ez nem más, mint
Naomi Imatome-Yun: A nagy wok szakácskönyv-e!
Nagyon sok izgalmas könyv található a könyvesboltokban (szerencsére), de A nagy wok szakácskönyv volt tele számunkra is nagyon könnyen elkészíthető ízletes receptekkel. Ezen kívül számos tanácsot, tippet tartalmaz a wokozásról, ami induláshoz remek mankót jelent!
A kínai ételek "amerikai" vonalát képviselik, ahol az eredeti, sokszor bonyolultabb ázsiai recepteket elkészítési módban leegyszerűsítve készíthetjük el gyorsabban, könnyebben de ugyanolyan (na jó hasonlóan) ízletesen. (Nálunk a család kedvence a Tso tábornok csirkéje, még a legválogatósabb középső gyerek is eszi szereti).
A könyvről:
Kínait rendelni könnyű - de nem a legegészségesebb és nem is a legolcsóbb módja, hogy otthon élvezhessük a finom kínai ételeket. Ezzel az egyszerű szakácskönyvvel és egy nagyszerű wokkal felszerelkezve gyorsabb, egészségesebb és olcsóbb lesz otthon kínait főzni, mint rendelni!
A nagy wok szakácskönyv segít tökélyre vinni a kínai éttermi ételek főzését ebben a sokféleképpen használható edényben - extra só, olaj vagy ízfokozó nélkül!
Naomi Imatome-Yun gasztronómiai író és szerkesztő, munkáit a Dining Out, a USA Today és az Art Culinaire közli rendszeresen. Az about.com gasztronómiai szakértőinek egyike.
A tartalomból:
- A wok kiválasztásának, beavatásának és ápolásának fortélyai
- Képes útmutatók a batyu, a tojástekercs és a vuntun hajtogatásához
- Érdekes történetek az olyan ételek eredetéről és amerikai újjászületéséről, mint a tojásleves és a szerencsesüti
- Címkék a receptekhez, hogy könnyebben választhassunk, ha kevés az időnk vagy a pénzünk
- Tippek, hogyan helyettesítjük az alapanyagokat, spóroljunk időt, tegyük egészségesebbé vagy csípősebbé az ételt
Hadd izzon a wok!
Termékadatok:
Wok kínálatunk
-
Beavatott (azonnal használható) kézzel kalapált lapos aljú 35 cm-es wok serpenyő
29,990 Ft -
Tradicionális kézzel kalapált lapos aljú 35 cm-es wok serpenyő
24,990 Ft -
Starter kit: Beavatott gömbölyű aljú 35 cm-es wok serpenyő keverőlapáttal és bambuszkefével
39,990 Ft -
Beavatott gömbölyű aljú 35 cm-es wok serpenyő
29,990 Ft -
Beavatott, kézzel kapalált lapos aljú 30cm-es (kis) wok serpenyő
27,990 Ft